marți, 30 iunie 2009

Nu se mai dau banii de la FNI

Cand aveam si eu cativa ani stransesem bani si i-am dat mamei sa-mi puna din alocatie la FNI ca se stie ca era mare dobanda si te imbogateai peste noapte ca vorba aia "Dormi linistit cand FNI lucreaza pentru tine." Si facusem si eu o suma infima acolo, de nu imi putea cumpara din ea decat juma de bicicleta. Era interesant ca pot avea banii mei bagati la banca. Imi placea. Cand a falimentat insa nu a vrut sa dea banii inapoi unui copil care-si luase inghetata de la gura ca sa o puna la "frigiderul bancii." Si am stat cam vreun an si ceva pana i-am primit inapoi . Dar nu erau mai multi. Erau mai putini caci au oprit nush ce comision au crezut ei ca este de cuviinta pentru suma aceea. Oricum era prea mare comisionul pentru asa o suma infima. Din pacate au cazut prada acelui faliment multi batrani si multi oameni saraci care sperau intr-o economie activa care sa creasca in cateva luni intr-un mod ideal pentru orice om. Dar nu a mers foarte mult asa cum era de asteptat, si dupa cateva luni de zile sloganul s-a transformat in "Dormi linistit FNI nu mai lucreaza pentru tine." Asadar nu mai avea rost sa mergi la banca sa faci nu stiu ce tranzactii lunare. Fara stat la cozi fara alte chestii numai cu o teapa mare incasata in stil romanesc. S-au dat numai banii putini, ai persoanelor care-si pusesera foarte putini bani acolo. Restul de oameni pagubiti au ramas cu ochii in soare si cu multele procese care au avut loc in anii ce au trecut de la marea "tzeapa de Romania." Cunosc o femeie in varsta care isi vanduse apartamentul si a bagat toti banii la FNI. I-a pierdut pe toti si acum se taraste prin tribunale in speranta recuperarii lor intr-o buna zi. Probabil va muri si acei bani nu-i va mai primi. A fost greseala vietii ei facuta tocmai la batranete cand nu mai poate efectua vreo munca aducatoare de bani buni care sa asigure un trai decent. Asadar FNI nu a tinut cont de oamenii amarati lovindu-i pe la spate si naruindu-le visele si vietile.

De ce v-am povestit asta? Pentru ca ieri am avut parte de o incercare, de o tentatie careia am putut rezista. Fiind schimbul de noapte la munca am gasit aproximativ 60 de lei intr-una din rampi, imprastiati pe jos. I-am adunat frumos si m-am uitat daca era cineva in jurul meu care ii scapase. Nu era nimeni nicaieri, doar un tir la incarcat al carui sofer era probabil la birou. M-am dus dupa el gandindu-ma ca ar fi singurul care putea sa ii piarda in acea zona. Nu m-am gandit nicio clipa sa-i pastrez fara a intreba pe cei din jur daca au pierdut bani, chiar daca nu mai am decat 15 lei pentru opt zile adica pana la salariu. Mi-ar fi picat foarte bine acei bani dar nu m-am gandit sa-i opresc fara a inreba; asa ca l-am gasit pe soferas si l-am supus unor intrebari normale in astfel de cazuri.
Eu: - Salut! Tu incarci la rampa 518?
Soferul: -Da!
Eu: - Ai pierdut niste bani?
Soferul: (controlandu-se) - Da. Banii tigarile si bricheta! Am gasit tigarile dar n-am mai gasit banii si bricheta.
Eu: - Cam cati bani erau?
Soferul: - Nu stiu.
Eu: - Zi asa estimativ 100, 200 de lei 10, 20 de lei cat, asa toti spun ca au pierdut bani in astfel de cazuri.
Soferul: - Pai era una de 50 de lei una de 10 lei si cateva nu stiu cate de 1 leu.
Eu: - Uite aici banii si data viitoare fi mai atent!

I-am dat banii dupa ce l-am supus acestor intrebari pentru a-mi da seama daca el era detinatorul banilor. Acum daca o fi ghicit suma nu e vina mea. Eu doar am procedat cum era corect. Daca nu gaseam proprietarul poate ca aveam eu noroc, dar asa m-am multumit cu faptul ca am facut un gest frumos unui om care poate chiar nu avea nevoie de pierderea acelor bani. Eu mai astept inca data de 8 iulie pana la salariu. Nu stiu altii cum ar fi procedat dar eu am facut ce am crezut ca este firesc. Probabil ca daca erau doar 10 lei nu-mi pasa prea mult ai cui sunt si i-as fi tinut. Dar la o suma destul de mare nu am putut ramane indiferent la necazul altuia asa ca ma bucur ca i-am inapoiat.

sâmbătă, 27 iunie 2009

Cum sa faci trafic unui blog?

Sunt destule metode pentru a face trafic printre care cea mai buna dintre ele este publicitatea pe alte situri sau alte bloguri. Dar pentru a face trafic e nevoie ca blogul in cauza sa aiba un continut interesant macar pentru cateva categorii de oameni. Eu spre exemplu nu pot face trafic prea mult cu blogul meu ca e un blog personal si nu un blog care sa ofere prea multe informatii. Postarea linkului de blog pe alte situri sau bloguri aduce de asemenea vizite dar foarte putine. Bannerele facute cu cap si intr-un design cat mai atractiv sunt aducatoare de vizite. Alte metode ar fi continutul dupa cum spuneam. Este recomandat sa se introduca tag-uri in postari, cuvinte cheie, cat mai des cautate in motoarele de cautare. Cica la moda este acum gama de "artisti" porno. Si in cazul acesta avem destule exemple, de care s-a saturat lumea si la TV daramite pe internet. Ar mai fi trimiterea de massuri la lista interminabila de messenger. In cazul asta doar cativa te vor vizita din cand in cand restul ignorand mesajul tau de la a doua trimitere. Asa ca pentru bloguri care nu ofera mare lucru precum este al meu, eu zic sa va multumiti cu un trafic mic dar fidel. Adica oamenii care intra sa citeasca sa comenteze, fie ca sunt ei numai 40-50 de insi. Acestea fiind spuse urez succes celor care vor cat mai mult trafic.

vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson has died!


Michael Jackson has died
I was not the biggest fan of his, but every time I heard songs such as Bill Jean, You are not alone, Black or white, smooth criminal, and yet some I liked, I think about the mistake of his life, a man who wanted to be different than it was. And reached a star, but not stopped here and wanted to be a white star. He then did some surgery which revealed a man whom I sympathize, a king in poor physical although rich in money and in repertoriu. A King who was involved in numerous major scandals. A king that God forgive him!

joi, 25 iunie 2009

Un nou concurs! Tema 3

Tema 1 se afla aici
Tema 2 se afla aici

3.Continuati textul:


"In clipa in care intru, intoarce capul. Are ochii mari si e livida la fata.

- Vai, Jacob ...ii tremura vocea. Mai are un pic si-i dau lacrimile.
- Ce-i? Ce s-a intamplat? zic, strabatand salonul.
Isi duce o mana la gura si se intoarce la fereastra.
August se chinuie s-o aduca pe Rosie spre primul vagon. E un calvar si toata lumea s-a oprit sa se uite.
August o loveste din spate, iar Rosie face cativa pasi in fata. Cand August o ajunge din urma, o loveste iar, de data asta indeajuns de tare ca sa o faca sa-si ridice trompa, sa raga si sa plece suparata in alta directie. August slobozeste o serie nesfarsita de injuraturi si fuge dupa ea, leganandu-si batul si impungandu-i umarul cu tepusa. Rosie scanceste si de data asta nu se clinteste nici un centimetru. Chiar si de la departare, o vedem cum tremura.
Marlena isi inabusa un suspin. Ii intind mana, instinctiv. Cand i-o prind pe a ei, ma strange atat de tare de degete, ca-mi vine sa urlu.
Dupa alte cateva lovituri, Rosie zareste vagonul legat in fata trenului. Isi ridica trompa si scoate un muget lung, dupa care o ia la sanatoasa, facand pamantul sa se cutremure. August dispare intr-un nor de praf, iar spectatorii panicati se feresc cum pot din calea ei. Rosie se urca in tren vizibil usurata.
Praful se risipeste si August reapare, strigand si fluturand din maini. Diamond Joe si Otis se urca fara graba in vagon, ca si cum fac asta de cand sunt, si se pregatesc sa inchida usa."
Lucrurile scapasea de sub control iar oamanii priveau inmarmuriti la scenariul neprevazut. Era un soi ed improvizatie care nu convenea deloc ingrijitorilor. Aceasta razvratire a animalelor avea sa duca la un adevarat scandal in oras. De aici pornise totul. Cand am auzit aceste lucruri spuse tocmai din gura bunicului meu am ramas masca. Stiam ca nimic nu va mai fi cum a fost inainte. Practic aceasta sala de circ era atractia micului meu oras si una din principalele surse de venit a multor oameni care castigau direct sau indirect de pe urma circului. Mi-am adus aminte pe data de ce uneori elefantii mi se pareau suparati sau maimutele stresate. Erau cu siguranta batute si supuse unor rele tratamente. Daca as fi stiut sigur poate ca altfel ar fi stat lucrurile. Poate ca m-as fi luptat pentru ele, poate ca le-as fi eliberat de atunci, de cand am avut ocazi sa le dau de mancare in culise. Nimeni nu stia ce se va intampla cu animalele disparute. Poate doar cei care aveau sa le intalneasca. Dar intre oameni noi necunoscuti puteau deveni agresive. Totul era tulbure si in oras circulau tot felul de zvonuri cum ca circul va fi inchis iar vinovatii vor fi inchisi. Imi era frica sa ma gandesc la asa ceva. Cine putea sa inteleaga ca familia mea din asta traieste? Cine avea sa ne puna de atunci painea pe masa in fiecare zi? Cine se va indura de noi si de fratii nostri? Nimeni nu putea sa-mi raspunda ca erau aproape toti in aceeasi situatie. Peste o saptamana am primit cea mai proasta veste de pana atunci. Circul fusese inchis, oamenii trimisi acasa, iar arena si toate incaperile fusesera daramate. Haosul incepu sa prinda contur iar cei mai curajosi dintre oameni se aventurasera la sute de kilometri departare. Acolo unde batranii spuneau ca este alta lume; acolo de unde veneau oamenii sa vada vestitul circ; acolo unde cele mai multe vise se implinesc; acolo unde voi merge si eu cand ma voi face mare.

Pentru concursul organizat de Cristina V

Un nou concurs! Tema 2

Tema 1 se afla aici

2. Continuati pasajul:

"La inceput n-am vrut sa ies din camera mea, nici sa mananc, nici sa vorbesc cu altcineva in afara de Beatrice, ba chiar si cu ea foarte putin dupa ce mi-am cercetat bagajele. Imi impachetase rochiile cele mai urate - nu matase, nu brocart, nu catifea. Nu aveam giuvaeruri de pus in par sau la gat, nu aveam paruri, ci doar naframe de rand, nu aveam nimic cu care sa-mi desenez buzele si imi pusese doar un pieptene de lemn. Cand am acuzat-o ca stiuse unde mergeam si nu-mi spusese, a negat. N-o cred." Stie prea bine unde ma duc, dar disimuleaza in speranta ca iubitul meu se va uita vreo clipa la ea. Il iubeste stiu asta, dar nu am cu ce sa o ajut atata timp cat intre mine si el lucrurile merg atat de bine. Poate chiar ne vom casatori daca ne vom intelege la fel in perioada urmatoare. Nu i-am mai spus nimic despre bagaj, la urma urmei iubitul meu ma place oricum sunt imbracata. Cel putin asa vreau sa cred. Nu vreau sa traiesc langa un om caruia sa ii place sa-mi dicteze pana si stilul vestimentar. Am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa nu ma enervez pe Beatrice care ma tot intepa cu unele replici dure de fiecare data cand spuneam ceva. Era ca o sula in coaste langa mine si stiam ca nu voi scapa prea usor de ea in aceasta deplasare. Am ajuns asadar in casa parintilor lui Paul, o casa batraneasca dar ingrijita destul de bine. Parintii lui erau ca in desenele animate. Niste oameni simpli care erau multumiti de viata pe care o duceau, care aveau o mica ograda in grija si care se bucurau nespus cand isi vedeau copiii venind in vizita. Era pentru prima data cand ma vedeau si pe Beatrice la fel. Cand ne-au vazut au facut un gest care m-a cam deranjat pe moment, confundand-o pe Beatrice cu mine si spunand ca ea trebuie sa fie iubita lui Paul. Paul a intervenit insa repede dezmintind acest lucru, moment in care inima mi-a venit la loc, iar sangele mi s-a urcat in obraji cand acestia si-au cerut scuze si au venit sa ma sarute pe obraji. Ajunsi in interiorul casei am constatat ca batranii sunt , sau au fost iubitori de arta, caci tablourile care acopereau peretii ponositi, pareau destul de pretioase si destul de speciale. Un tablou intruchipa doi indragostiti sarutandu-se. Cand l-am vazut mi-am amintit de primul sarut alaturi de Paul. Aveam emotii, iar acest lucru nu a trecut neobservat, mama lui indemnandu-ma sa nu fiu timida si sa iau loc la masa. Nu era desigur vorba de timiditate ci doar de emotiile de a cunoaste viitorii socri. Masa era plina de bunatati toate pregatite de mama lui Paul care se tot lauda cu acest lucru si care robotea pe langa masa pentru a ne da tot ce ne trebuia si tot ce inca nu exista pe masa. Am mancat cate putin din toate cai toate bucatele erau apetisante, iar la urma am stins setea cu un suc natural de lamai. Era dulce acrisor si totodata racoritor. Am ramas surprinsa cand la sfarsitul mesei Paul ceru putina atentie, moment in care imi facu o declaratie de dragoste si imi puse un inel minunat pe deget si cerandu-ma de sotie. Nu stiam niciodata cum voi reactiona in astfel de moment si am avut un mic moment in care nu am zis nimic punand la indoiala iubirea mea pentru Paul. Zarisem in acele cateva secunde o ingrijorare pe fata lui, dar cand mi-am mai revenit din socul vestii am spus un DA nu numai cu vocea ci si cu inima.

Pentru concursul organizat de Cristina V.

marți, 23 iunie 2009

-Ai grija mamaie sa nu te prinda domnu' politist!

Inteleg ca suntem in secolul vitezei dar nici chiar asa. La o intersectie intens circulata, pe care si eu o travesrsez in fiecare zi -ce-i drept doar ca pieton- se afla un semafor care ma enerveaza pe mine foarte tare si poate ca si pe altii numai pe politistii rutieri si pe soferi probabil ca nu. Ma refer aici la faptul ca se schimba foarte repede culoarea verde a semaforului in defavoarea pietonilor si implicit in defavoarea soferilor care nu au foarte mult la dispozitie pentru a trece caci hopa s-a facut rosu. Fereasca-l Sfintii pe acela care opreste motorul in intersectia aia ca nu se stie ce se alege de el. Sa revin la ceea ce ma enerveaza pe mine in mod direct. Este faptul ca nu se schimba culoarea repede ci foarte repede. Eu baiat de 21 e ani in forta si in putere reusesc sa ajung pe cealalta parte a intersectiei plecand imediat ce se face culoarea verde si punand piciorul pe bordura imediat ce se face culoarea rosie. Desigur ca daca vezi culoarea verde cu 5 secunde inainte sa ajungi la semafor nu e recomandat sa mai treci caci s-ar putea sa fi calcat. Ma intreb acum cine a sincronizat aceste semafoare nu s-a gandit ca poate au un bunic care nu mai poate sa alerge si nici macar in pas vioi sa mearga? Nu prea s-au gandit din moment ce se intampla acest lucru. Nu de putine ori am vazut tupeisti care trec pe rosu plin fara sa le pese de ce se poate intampla. Nu stiu de ce dar este foarte problematica aceasta intersectie si totusi nu am auzit sa se intample vreun accident grav . Doar mici tamponari. Pana la noi schimbari insa am sa ma enervez de fiecare data cand va trebui sa trec acea strada. Uneori mai trec si pe rosu si tare-s curios ce se intampla daca ma vede politia si ma amendeaza. Probabil voi ajunge in tribunal cu ei si poate ca voi cere si daune. Sa nu uit: strada nu are scuar intre sensurile de mers, deci nici macar asa din bucati nu o poti traversa. Cu alte cuvinte: "-Ai grija mamaie sa nu te prinda domnu' politist!"

sâmbătă, 20 iunie 2009

Drunk in front of a world champion

---Continuarea articolului---


Ajunsi la Doroftei Pub si asezati la masa de insusi camionul mondial Leonard Doroftei am comandat ceva la masa. Baietii cu care mai eram (doi dintre ei ca al treilea era cu masina) bag seama ca erau cam setosi caci au zis sa comandam 1 litru de vin. Ok, zic eu! Cand vine duduia sa ne ia comanda aflu de fapt ca era un litru de fiecare. Stiind ca nu-mi sta in fire sa beau atat am zis ca-mi ajunge jumatate de litru si am comandat doar jumatate de litru pentru mine si niste cola ca sa combin vinul cel rosu. Comanda a sosit cu mica intarziere, meciul Steaua-Craiova rula in plasmele localului iar noi ne dadeam la vorba si la vinul foarte bun ce sedea pe masa noastra. Mie de fel nu-mi prea place vinul rosu dar uite ca acesta imi placea foarte mult mai ales in combinatie cu cola. Si uite asa s-au dus cei doi litri si jumatate de pe masa noastra si s-a mai adus inca un litru din acelasi soi gustos. Deja vizitasem toaleta de cateva ori, iar in interiorul meu se duceau lupte crancene. Ma rodea stomacul foarte tare caci nu mancasem decat foarte putin la McDonald. Ma ridic iarasi de la masa si merg la toaleta simtind ca nu mai pot tine in mine atata bautura (desi nu bausem exagerat de mult) dau sa intru la wc sa pot varsa in liniste si pace, dar ambele sunt ocupate. Remarc in asteptare un cunoscut care dorea de asemenea sa intre la wc. Il salut iar apoi ma sprijin de peretele rece in asteptarea eliberarii unui wc. Asta nu se mai intampla caci incep sa vars ... ghici unde??? In cel mai apropiat pisuar (nu stiu daca am scris bine dar inetelegeti voi) dupa ce termin ce incepusem merg la chiuveta imi dau cu apa pe fata si apoi dau sa plec, cand apare Moshu Doroftei. Imi era atat de rusine de ce facusem incat nu l-am privit in ochi cum as fi facut-o altminteri. Ma duc inapoi la masa, ami stau de vorba, mai ascult ce spun prietenii de pahar, mai pun capul pe masa in speranta ca se va opri camera din atata invarteala. Nici vorba de asa ceva si dupa aproximativ o jumatate de ora ajung la aceeasi toaleta, dar de data aceasta nici macar pana la wc caci stomacul meu erupe din nou de data aceasta putin pe blugi, putin pe jos si mult mai mult in chiuveta. Amicul meu de asemenea vomita, numai ca el ajunge la wc la timp. Am umplut o chiuveta intreaga cu tot ce mancasem si bausem in acea zi, de la pepenele de dimineata, la kiwi de dupa amiaza si pana la gustarea de la McDonald si vinul de la Doroftei Pub. In fine... am ajuns acasa unde mama m-a simtit ca-s beat dar oricum nu am facut nimic rau, caci m-am bagat la nani imediat. Desigur ca a doua zi a fost de c***t nemaifiind in stare sa fac mare lucru. Am fost pentru a doua oara in stare evidenta de ebrietate si de pierdere a controlului directiei si am zis ca nu mai beau atat de repede niciunde. Cred ca aceasta a fost problema mea. Am baut prea repede si cu pofta nu prea mult. Am bifat deci a doua betie din cariera si sper sa fie si ultima.

PS: Iarta-ma Doroftei

miercuri, 17 iunie 2009

Why not play SIMS or Second Life




Interesting games mentioned above are famous for the freedom that you give, choosing any look you want and any situation you desire. May interject here some aspects of marketing: although the games are a virtual must pay to have a parallel life lived by the characters chosen. In Second Life you can make real money investing virtual, meaning you can live on this if you have the luck or skill required. Because based on the relationships between people as in life the game arrive to the point where you can even make love with people you like. You have a house of your wardrobe you have property, you have a service business, you almost anything and still some things that you can not have in real life including the fact that you can fly. Second Life is a germ that creates dependence, especially if you attach enough of character. About 3 SIMS SIMS last series started I heard only good game is harder than the first edition and with more possibilities. However I do not want to play these games because of addiction than they would be too big and I would look at me as a real-life virtual. That will not happen

duminică, 14 iunie 2009

Un nou concurs! Tema 1

1. Numiti, in cadrul unui text de maxim 1000 de cuvinte, ce va atrage la lectura, ce fel de beletristica preferati generalmente, si care e scriitorul sau romanul care v-a marcat in cea mai mare masura.

Nu am citit foarte mult la viata mea, am fost cam lenes recunosc, dar aproape tot ce am citit mi-a si placut. La lectura ma atrage cel mai mult faptul ca pot lua parte la scena, si ma pot pune in pielea oricarui personaj. Locurile si obiectele mi le imaginez asa cum vreau desi ele sunt descrise intr-o oarecare masura de autor. Am libertatea de a gandi ceea ce nu imi poate lua nimeni. Cel mai mult imi plac romanele politiste, cel mai mult dintre acestea fiind pentru mine "Afacerea LeRouge" nu mai stiu exact cine a scris-o caci am citit-o cu multi ani in urma, poate prea devreme pentru varsta pe care o aveam. Imi mai plac romanele de dragoste in genul acelora scrise de Sydnei Sheldon si nu in ultimul rand romanele de aventura. Scriitorul care m-a marcat "mult spus m-a marcat", mai degraba mi-a atras atentia mai mult este Jules Verne care a avut o imaginatie fabuloasa, facand extraordinar de spectaculoase romanele sale. Totusi cred ca operele sale nu ar trebui studiate la o varsta frageda asa cum mi s-a intamplat mie. Recunosc eram constrans de invatatoare. Cartea minunata care m-a marcat intradevar si al caror personaje imi tresar in minte cand le aud numele este "Insula misterioasa" scrisa de acelasi Jules Verne de care pomeneam mai sus. Pentru mine este romanul desavarsit pe care l-am citit in etape diferite ale vietii si mi-a lasat acelasi gust dulce.
Pentru concursul acesta.

Ma bate gandul sa-mi iau masina!

Am avut acum aproape doi ani de gand sa-mi iau o masina. Si vroiam sa o iau si noua, dar nu a fost sa fie. Am pierdut o afacere buna si nu am mai facut rost de bani. Acum ma gandesc din nou sa-mi iau o masina, dar de data aceasta second-hand. Ma gandeam sa fie un Peugeot macar 206 cam din 2003 asa. Sa dau vreo 8000 pe el si cam atat. Masina mea preferata e Wolsvagen passat insa nu am bani de unul si nici in datorii mari nu vreau sa ma bag. Oricum eu zic acum ca as vrea peugeot dar si ala e scump, asa ca am sa raman cel mai probabil la ceva mai simplu. Poate o Dacie Solenza sau vreun matiz...ca si o masina de 3500-4000 de euroi merge pe drum. Am mai visat eu sa-mi iau Toyota dar erau doar vise. Nu ca Toyota ar fi vreo masina prea tare dar la Yazaki unde am lucarat faceam cablaje pentru Toyota Yaris, pentru Citroen si pentru Peugeot a si sa nu uit...pentru Ford Fiesta. Poate d-aia sunt mai atras de masinile astea... Totusi numai vise. Cred ca tot ceva DAcie sau MAtiz ma asteapta deocamdata.

sâmbătă, 13 iunie 2009

Ce geanta mea vrei? E la moda!

M-am gandit mult cum ar fi sa fac o geanta inedita care sa aibe aceleasi utilizari ca "gentutele" care au aparut vara trecuta si care se poarta pe incheietura mainii, sau aproape spre jumatatea bratului, in functie de greutatea ei. Am ajuns la cea mai buna solutie, improvizand ceva vechi, care are un iz de vremuri trecute si de viata la tara. Precum vedeti in desenul de mai jos manechinul poarta cea mai noua geanta marca "Bionatura" p marca noua pe piata romaneasca si cu raspandire rapida pe piata de profil. Liniile nemaiintalnite pana acum decat in oglinzile circulare si in vasele lacuite dau o alura unica, urmand tendintele unice ale fiecarui anotimp. Este o geanta sport daca vreti, care poate fi purtata zi de zi in mai multe momente ale zilei si pentru mai multe ocazii. Desigur pretul nu este foarte mare desi materialul din care este facuta a suferit multe transformari pentru a fi cat mai ecologic.

Indicatii: a se purta numai pe incheietura mainii. Cand obositi schimbati mana. Daca doriti sa scapati un moment de ea o puteti lasa jos, partea inferioara a gentii avand o dubla functie: de protectie respectiv de sustinere-asezare.

Acestea fiind spuse bucurati-va de noua inventie la un pret avantajos. Pentru comenzi va rugam sunati la numarul de telefon 0723367469.

vineri, 12 iunie 2009

Ce am facut de zilele Ploiestiului!

In prima zi am fost in parcarea Kaufland unde oamenii aveau parte de cateva activitati printre care bungee jumping de la inaltimea de peste 100 de metri, vederea Ploiestiului de pe cea mai inalta cladire din oras(respectiv 19 niveluri) si dansuri si cantece sustinute de ansambluri locale si de catre elevii celor mai importante scoli si licee din oras. Cea mai amuzanta situatie mi s-a parut cand au aparut doi pusti pe scena cantand la clarinet. Vantul le-a zburat partitura la care unul dintre baieti a strigat comic "ma esti nebun!". Mi-au mai placut costumele de epoca in care erau imbracati cativa domni si cateva domnite. M-as fi bagat si eu la bungee jumping dar era coada interminabila si lista de asteptare full. Seara am mesr in centrul orasului am stat vreo jumatate de ora la concertul sustinut de Hi-q (genial a fost) dupa acre am plecat la Doroftei Pub unde Campionul nostru national Leonard Doroftei ne-a facut loc in localul plin de parca eram niste cunoscuti de-ai lui. Am vizionat apoi partida dintre Steaua si Craiova. Majoritatea oamenilor din local erau stelisti sau cel putin tineau cu Steaua. Am ajuns noaptea tarziu acasa afumat bine de bautura, dar partea aceasta am sa v-o povestesc intr-un articol viitor. A fost o zi frumoasa care insa s-a terminat cam in ceata pentru mine.

miercuri, 10 iunie 2009

Chestii nashpa!

Am eu impresia sau sunt unele fete proaste? Am vazut o gramada de fete foarte frumoase, fara fard si fara alte ajustari, frumoase de la natura dar care se uratesc din dorinta de a fi mult mai sexi sau mult mai interesante. Am sa va dau cateva exemple:
1. Cercei in nas- Fata e foarte frumoasa desi nu prea are sani, dar la fata este ok. Dar si-a pus o prostie d-aia in nas care-i strica frumusetea mai degraba decat sa i-o intregeasca. Sfatul meu pentru ea e sa-si puna silicoane.
2. Machiaj nepotrivit/neprofesionist- Revin la vechea problema. Nu-mi plac fetele machiate, daramite cele care nici macar nu stiu sa se macheze. Fondul de ten neintins bine arata un ten brazdat. Tusul neaplicat corespunzator da o forma varza ochilor. Culorile stridente ale fardurilor atrag atentia si comentariile acide "ia uite-o si pe asta!" Sfatul meu pentru ele: lasati-o mai moale cu machiajul, sau duceti-va la salon sa va macheze profesionist
3. Tatuaje. Ar fi ok sa ai un tatuaj, dar ma gandesc cu greata cum se vede un tatuaj pe o piele zbarcita. Deja imi vine sa vars
4. Gauri in urechi prea multe. Cea mai noua...azi am vazut un ac de siguranta in urechea unei fete. Nimic foarte ciudat pana aici ca mai vazusem asa ceva, numai ca acest ac de siguranta era putin cam ruginit, de parca a fost prins de gaica de la pantalonii bunicului, iar bunica a uitat sa-l scoata cand l-a spalat. A ruginit putin si nepoata ca sa nu cumpere unul nou l-a luat pe acela spre refolosire. Un accesoriu de rahat.
5. Stilul de viata - fumat excesiv care ingalbeneste dintii, impute hainele si usuca pielea ca sa nu mai vorbesc de tusea provocata la fiecare tigara si de tusea deranjanta din fiecare dimineata. De droguri nu mai vorbesc. Daca te droghezi, bei mult sau fumezi mult esti o fata foarte sexi si foarte cool. Asadar da-i inainte cu tupeu.

sâmbătă, 6 iunie 2009

Cat poti fi de oau!

Daca m-ai intreba cum mi-as dori sa arate jumatatea mea nu stiu ce ti-as raspunde. Nu am un model anume, doar ca imi plac fetele frumoase. Bine bine, tuturor baietilor le plac fetele frumoase,dar nu pe toate le-ar dori drept prietene. Pentru mine conteaza foarte mult la o fata modul in care gandeste. E bine sa aiba ceva in cap si sa aiba idei bune. In fine.... de retinut ca cel mai important lucru pentru mine intr-o relatie este caracterul fetei si nu fizicul ei. Si totusi hormonii iti alearga agitati in tot corpul cand vezi o minunatie de fata si mai ales pe care ti-ai si dori-o ca prietena. Sincer sa fiu cunosc multe fete frumoase dar nu ma vad langa ele , insa fata din imaginea de mai jos imi trezeste simturile cand ma priveste. Nu o cunosc "face to face" dar din discutiile pe mess imi pare o super fata si frumusetea ei este izbitoare pentru mine. Asadar acord nota 10 in relatia fizic-caracter acestei minunatii de fata pe care sincer mi-as dori-o langa mine. Offf daniela .... cat poti fi de oau!

Luna plina!

A inceput luna iunie si parca vreau sa se termine mai repede. De fapt a trecut un sfert din ea. Am cateva examene de dat si ca de obicei nu am niciun chef. Poate trec cu bine de ele, poate nu. Fac ce fac si imi doresc sa treaca tot mai repede timpul; chiar nu stiu ce astept sa mi se intample. Vreau o minune sau o schimbare. Nici 1000 de lei nu-mi mai ajung pe luna....daramite pe Marte :) Dimineata sper sa fie mai frumoasa si sa gasesc portofelul plin de bancnote albastre, dar nu e plin nici macar de d-alea portocalii sau cel putin asa mi se pare mie. Mai am de asteptat niste bani, asa astept mereu, de parca nu ar exista om care sa-i aiba deja fara sa mai astepte dupa ei. Pacat ca nu sunt eu acela care ii are de-a gata. Ma gandesc zi de zi la metode de facut bani mai simplu si mai lejer decat cei de la serviciu, dar nu gasesc nimic prea bun. Asa ca ma resemnez si mai dau pagina poate dau de vreuna mai colorata . Poate dau de o pagina care sa-mi placa si pe care sa o citesc cu atentie. Rasfoiesc o carte cu repeziciune dar de fiecare data nu mai gasesc nimic. Cand eram mic gaseam pagini colorate si pagini interesante. Acum toate sunt atat de monotone si atat de prafuite incat ma plictisesc. Vreau sa am din nou 7 ani si sa merg la scoala.

vineri, 5 iunie 2009

Mananc Kiwi cu furculita :P


Azi am luat banii si ca sa profit repede de ei m-am dus si am facut cumparaturile la Kaufland ca sa le dau banii inapoi. Oricum o mare parte din banii pe care ii castig la Kaufland ajung inapoi la ei, dar asa e viata. Mi-am luat un Kg de Kiwi si cum am ajuns acasa mi-am curatat cativa Kiwi i-am feliat frumos intr-un bol iar acum ii savurez. Mai am destul de mancat, dar am timp o ora pana plec la serviciu. A doua noapte de schimbul 3. Prima a fost dezastru si imi ridica semne de intrebare cu privire la durata mea in aceasta companie. Ce sa fac daca am sefi orbiti de putere si de dorinta de promovare??? Sau sa fie prostie??? Nu stiu exact dar nici nu inteleg un asemenea comportament al unor oameni destul de slabi, carora argumentele bune nu fac decat sa le intareasca deciziile injuste. Pe ziua de azi doar acest gust dulce-acrisor mi-a inverzit ziua care a fost oricum destul de neagra si plina de framantari, in care nici macar primirea salariului nu m-a binedispus. Acum mai am de indurat o noapte la sfaritul careia sper sa rasuflu usurat. Apoi doua zile libere, un weekend pe care nu l-am mai avut liber de mult timp.

miercuri, 3 iunie 2009

Copil rau ce esti!


Azi am dat de acceasta poezie undeva pe net si mi-a trezit amintiri frumoase, asa ca o pun si eu aici sa o citeasca si altii. E destul de frumoasa si induiosatoare. Enjoy!










ELENA FARAGO
Gândăcelul

- De ce m-ai prins în pumnul tău,
Copil frumos, tu nu ştii oare
Că-s mic şi eu şi că mă doare
De ce mă strângi aşa de rău?

Copil ca tine sunt şi eu,
Şi-mi place să mă joc şi mie,
Şi milă trebuie să-ţi fie
De spaima şi de plânsul meu!

De ce să vrei să mă omori?
Că am şi eu părinţi ca tine,
Şi-ar plânge mama după mine,
Şi-ar plânge bietele surori,

Şi-ar plânge tata mult de tot
Căci am trăit abia trei zile,
Îndură-te de ei, copile,
Şi lasă-mă, că nu mai pot!...

Aşa plângea un gândăcel
În pumnul ce-l strângea să-l rupă
Şi l-a deschis copilul după
Ce n-a mai fost nimic din el!

A încercat să-l mai învie
Suflându-i aripile-n vânt,
Dar a căzut în ţărnă frânt
Şi-nţepenit pentru vecie!...

Scârbit de fapta ta cea rea
Degeaba plângi, acum, copile,
Ci du-te-n casă-acum şi zi-le
Părinţilor isprava ta.

Şi zi-le că de-acum ai vrea
Să ocroteşti cu bunătate,
În cale-ţi, orice vietate,
Oricât de făr-de-nsemnătate
Şi-oricât de mică ar fi ea!

Foarte frumoasa poezia dar unele vietati precum gandacii care iti invadeaza casa chiar trebuie stranse intre tocul pantofului si suprafata pe care salasluiesc. :D