miercuri, 21 iulie 2010

Starcraft 2 Wings of liberty

In sfarsit cel mai asteptat joc de strategie va fi lansat. Starcraft 2 Wings of liberty este jocul de strategie cel mai asteptat de sute de mii de impatimiti ai jocurilor de strategie. Desi foarte veche, prima varianta a jocului Starcraft, inca se mai joaca chiar si online. Probabil ca Starcraft 2 va detrona toate celelalte jocuri de strategie, macar pentru o perioada. Succes la joc!
Iata si un articol (o descriere) a jocului, preluata de pe Magazinultau.ro

Aflat in dezvoltare de mai bine de 10 ani, Starcraft II: Wings of Liberty este in mod sigur cel mai asteptat joc al anului, precedentul titlu al seriei fiind cel mai renumit si jucat joc de strategie real-time din toate timpurile. Pentru cei care nu stiau inca, acest joc este in Coreea de Sud sport national, turneurile de Starcraft fiind transmise pe zeci de canale de televiziune iar jucatorii profesionisti fiind mai adulati decat starurile de cinema si jucatorii de fotbal.Originalul Starcraft este si in ziua de astazi jucat de milioane de oameni, dar continuarea, ce sta sa apara pe 27 iulie isi propune sa faca din acest adevarat fenomen un joc accesibil cator mai multi noi jucatori, oferind in acelasi timp fanilor inveterati ceea ce si-au dorit de mai bine de o decada - un nou Starcraft, cu unitati si posibilitati tactice noi, grafica 3D si continuarea fascinantei povesti a celor trei rase - terran, zerg si protos.Daca cele trei rase vin acum cu unitati noi si abilitati devastatoare iar scenariul este unul total neliniar, presarat cu filmulete absolut incantatoare, in buna traditie Blizzard, jocul sclipeste cu adevarat abia online, in multiplayer. Pentru a imbunatati experienta de multiplayer, ce a facut din Starcraft cel mai bun e-sport, cei de la Blizzard au refacut de la zero serviciul lor online, cunoscut sub numele de Battle.net, unde jucatorii pot juca meciuri clasandu-se in diverse ierarhii, lua parte in turnee internationale, largi sfera de prieteni si multe altele.Revenind la joc, atuurile ce se impun de la distanta si fac din Starcraft II jocul ce probabil va avea parte de cele mai mari vanzari in industria jocurilor video ar fi:- este urmarea celui mai de succes joc de real-time strategy, cu o grafica noua incredibila ce permit inclestari intre armate de sute de unitati- are un scenariu neasteptat, niciuna din misiunile campaniei nefiind asemanatoare- pune la dispozitia jucatorilor o platforma online de joc in care multiplayerul imparateste: sistem de ierarhie unic, optiuni detaliate de matchmaking, replay-uri, etc.- este un joc foarte bine balansat, in care desi cele trei rase sunt complet diferite, fiecare din ele are sanse egale la suprematie- pune la dispozitia jucatorilor un editor foarte puternic ce permite milioanelor de fani sa creeze continut nou, de la harti pana la scenarii noi complete si modificari ale unitatilor, urmand ca apoi sa le poata imparti cu tot mapamondul atins de microbul Starcraft.Starcraft II: Wings of Liberty este primul episod din trilogia Starcraft II, ce deapana povestea rasei terran, urmand ca in viitor urmatoarele doua episoade, tratand problema zergilor si a protosilor sa puna din nou gaz pe focul dusmanilor interstelari.Ne vedem pe Battle.net!

luni, 19 iulie 2010

Am scapat si de belea!

Am scapat de o chestie care poate fi minunata pentru unii, dar care mie mi-a provocat atatea reactii adverse. Acum nu ma gandesc la altceva in afara de plecatul la mare. Si poate ajung de doua ori in luna august, macar de ar fi numai cate 3 zile. Bani sa fie si sanatate ca in rest "le am pe toate". Ma pregatesc acum sa plec la munca. Am lipsit deja doua zile si poate ca pare mult pentru ei, dar mie mi se pare ca am lipsit prea putin. Vorbesc ca un copil... (hihi) aberez ... (hihi) nu vreau sa ma maturizez (mesaj pentru: se stie ea ) Gata, am zis Gata! ma duc sa ma spal pe maselute si pe dintisori, apoi sa mananc ceva ca mai incerc o dieta menita sa ma ingrase. Hai ca suna tare ciudat. Am fugit.

duminică, 18 iulie 2010

joi, 15 iulie 2010

Un raspuns pentru un andreyboss

andreyboss ROMANIA zice:

mie nu mi se pare o ideie prea buna ….din cauza ca eu stau in hunedoara si tot timpul merg la KAUFLAND si ies din magazin ia imi cere 50 de bani eu ii spun ca nu am iar ia ma ijura asa ca numi place sa ma injure …..dar totusi trebe sa mance ceva si ia si toti dar acum cu criza asta nu mai poti sa ai incredere in nimeni ca poate ..dau un exemplu imi cere 50 de bani si ia dupai vede cati bani am la mine si daca ii un copil mai mic ii ia bani si fuge cei mai face copilu ala mic ca lume nu se mai baga ca asa am patit si eu cu telefonu am strigat dupa ajutor da nimik nimemi nu sa bagat a stat si sa uitat la mn cum imi fura telefonu ….si deaceia nu imi convine sa lucreze MIRELA la KAUFLAND…..

Comentariul a fost luat de aici

E bine omule ca ai o parere, dar ar fi si mai bine daca nu ti-ai mai expune parerile in scris. Ca fapt divers iti spun ca nici mamaie care are ceva ani nu accidenteaza atat de tare limba romana precum o faci tu. Nici pe intuneric nu scriu in halul in care o faci tu. Hai calmeaza-te, respira adanc si mai scrie un comentariu.