sâmbătă, 1 octombrie 2011

Cadoul ceresc

Stand cu ochii pe bolta instelata, mintea iti zboara  fara doar si poate la Univers, galaxii, stele, planete, extraterestrii, etc. Dar pe langa asta unii se mai gandesc si la ceva profit de pe urma acestei privelisti. Asa a facut o minte sclipitoare a "nustiucui"  care s-a  hotarat sa vanda stele. Am constatat cu uimire ca afacerea a ajuns si in Romania. Ma gandeam ca preturile sunt destul de mari, dar nu-i asa nici pe departe. Cu mai putin de 100 de euro poti avea  steaua ta  proprie, sau o poti face cadou cuiva. Ii poti pune si un nume, ti se da si o poza cu ea, detalii despre ea, etc. Asa ca daca nu aveti ce face cu banii, sau vreti sa faceti un cadou inedit (dar probabil nefolositor), puteti accesa pagina aceasta si sa va comandati steaua preferata.
Acesta nu e un articol sponsorizat, e doar ceva  care mi-a atras mie atentia din punct de vedere comercial si am vrut sa dau mai departe ciudatenia asta comerciala.
Eu stiu ca  se vinde in lumea asta chiar si pamantul de pe luna, dar nu ma gandeam ca cineva va face comertul asta intr-o tara cu oameni saraci precum Romania.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea