luni, 17 octombrie 2011

Toyota Yaris - inca o provocare

Daca este luna octombrie, este lansarea noului model de Toyota Yaris in Romania. Cand vorbesc despre Yaris imi aduc aminte de  anumite standarde de calitate pe care am fost nevoit sa le respect. Am lucrat pentru Toyota Yaris in  cadrul unei companii japoneze cu  punct de lucru in parcul industrial din Ploiesti. Intamplator sau nu, a fost primul meu loc de munca, de la care am incatat foarte multe si am numai cuvinte de lauda.  Am lucrat cateva luni pentru modelul Yaris si cunosc asadar "venele" (partea electrica)  unei masini destul de bine. De la fiecare fir, conector, terminal,  pana la fiecare  parte si operatiune a asamblarii unui cablaj, toate operatiile sunt standardizate astfel incat calitatea sa fie  ridicata. Se lucreaza cu mare atentie de parca s-ar  manevra un tablou nepretuit. Departamentul de calitate este foarte exigent, oprind de la  verificarea finala chiar si cele mai mici imperfectiuni ale cablajului care la prima vedere nu ar pune  nicio problema partii electrice a masinii sau integritatea  cablajului.  De la finetea  cu care se lucreaza un cablaj pentru un Yaris si pana la produsul final, este insa drum lung, de aceea un drive test  din postura mea, a fost de neuitat. Vreau sa imi imaginez acum  cum va arata noul model Yaris in comparatie cu ultimul care mi-a lasat o impresie  foarte buna. In aglomeratia din oras, rulez cu 20 la ora, Toyota ma adora si eu pe ea, mai dau de un semafor, iar in timp ce-mi  astept randul, imi fac de cap butonand sistemul multimedia cu ecran tactil Toyota Touch. Sunt calm si sigur in masina dotata cu 9 airbag-uri. Am chiar si camera video pentru mersul cu spatele.

Imi dau scaunul mai pe spate sa ma relaxez pana ajung la birou, pornesc aerul conditionat,  mai inaintez putin si am timp aproape doua minute sa rasfoisec ziarul in confortul scaunului. Fundul meu iubeste scaunul asta! Sunt mandru si bucuros in noua Toyota Yaris precum un bebelus intr-un scutec nou. Ma simt si eco in noul model Yaris care are emisii reduse de noxe, deci camarazii de la Umbrela verde ma vor iubi in noua masina.
Gata cu vorba! Voi merge cat de curand sa testez noul Yaris si sa ma conving ca imaginatia mea a coincis cu realitatea. Ma inscriu pentru un drive-test si o sa-mi fac fundul fericit! Tehnologia si calitatea japoneza nu lasa de dorit; sunt mandru ca am participat la nasterea unor Yaris-uri, acest lucru invatandu-ma multe lucruri utile in viata.

Acest articol participa la concursul Super Blog 2011


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea