duminică, 19 februarie 2012

De la agonie la extaz in Seul

Mare  derby in baschetul sud coreean.  In dimineata zilei de 19 februarie 2012 a avut loc  meciul dintre echipele Seoul Thunders si Seoul Knights.  Ecipele se mai intalnisera in aceasta luna, intr-un meci in care  invingatoare a iesit  Seoul Knights la o diferenta de numai doua puncte, scor 76-74.
 In meciul acesta, situatia nu a fost cu mult diferita. In ciuda faptului ca au inceput  foarte prost meciul, Seoul Knights a reusit sa   revina.  Condusa in prima repriza chiar si la 16 puncte diferenta, S. Knights a revenit in cea de-a doua dupa un sfert 3 de exceptie in care a marcat  30 de puncte.  Acest lucru nu a ajutat-o insa sa  castige meciul,  fiind egalati cu 14 secunde inainte de final. Ultima ocazie le-a apartinut, insa mingea expediata in ultima secunda, a rezultat numai un in and out. Meciul a mers in prelungiri si echipele au mers cap la cap pana la scorul de 87-87  iar in cele din urma oaspetii s-au impus cu 3 puncte diferenta, scor 90-87 dupa mai multe ratari  de la libere ale gazdelor de la Thunders. In ciuda acestei victorii Knights nu reuseste sa se desprinda de penultima pozitie, fiind urmata in spate  de adversara de astazi.
La acest meci am avut 3 pariuri, din care doua  pierdute. In prima repriza cand Seoul knights au inscris putin, am pariat ca vor marca sub 77,5 puncte, iar totalul in meci va fi de sub 158,5 puncte. In a doua repriza dupa ce s-a inscris mult, am  facut al treilea pariu de  peste 173,5  puncte in meci,  pariu care a iesit doar in urma prelungirilor.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea