duminică, 19 februarie 2012

San Antonio - Los Angeles Clippers 103-100

In data de 19 februarie 2011 a avut  loc meciul de baschet dintre SA Spurs si LA Clippers, meci din campionatul  american de baschet. A fost un meci de NBA plin de neprevazut. Mai intai Clippers a condus  la diferenta de 9 puncte in primul sfert, apoi la jumatatea sfertului al treile se vedea condusa cu 15 puncte , scor 65-50. Dupa momente  foarte bune de joc, Clippers reuseste sa  faca egalitatea la 65, intr-un  partial de 15-0.  Scorul a ramas strans pana in ultimele secunde, cand la scorul de 95-92 pentru LA Clippers, acestia din urma aveau repunere de la margine. Repunerea a fost executata, dar continuarea sa a venit cu un rezultat dezastruos, mingea fiind pasata decisiv  jucatorului Gary Nale de la Spurs, care si-a potrivit mingea pentru o aruncare de 3 puncte transformata cu succes. Scorul a devenit egal cu 5 secunde inainte de final, iar aruncarea in graba a celor de la Clippers, nu a mai schimbat tabela. In prelungiri SA Spurs s-a impus cu 3 puncte castigand meciul nesperat.
Puteti vedea rezumatul urmand linkul de aici  . Rar vezi o asa gafa  mare. E ca si cum si-ar fi dat singur cos.

Pariasem pe acest meci  peste 95,5 puncte inscrise de Clippers, iar singurele sanse ca  pariul sa-mi iasa, erau egalitatea sau  SA SPurs sa faulteze si Clippers sa ajunga la libere. DAr la egalitate nu ma prea puteam gandi, avand in vedere situatia  scorului.

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea