miercuri, 4 aprilie 2012

Super meci in PBA Cup Meralco Bolts-B-meg Llamados

Pe 4 aprilie 2012 a avut loc un meci interesant intre doua echipe imprevizibile din PBA Cup. Meralco Bolts  disputa al doilea meci de play-off in compania celor de la B-meg iar victoria trebuia sa fie aproape sigura tinand cont deprimul meci in care s-au impus cu  scorul final de 103-81.  Inceputul a fost insa dezamagitor. Meralco a incasat 32 de puncte inca din primul sfert si a reusit sa  inscrie numai 13.  Nici sfertul al doilea nu  le-a oferit o  sansa de revenire. Cu numai 16 puncte inscrise si 20 primite, scorul  pauzei arata 52-29 pentru B-meg iar   istoria  celui de-al doilea meci din sferturile plaoff-ului  parea deja scrisa.  Meralco nu a fost insa de acord si  au revenit miraculos in meci  pe parcursul  sfertului 3  cand au surclasat adversarii  cu un scor pretios de 39-24. Cu 15 puncte recuperate si o diferenta  de numai  8 puncte, sfertul  al 4-lea putea fi tratat  cu maxim interes. Au inceput bine inscriind primele doua puncte ale sfertului 4 iar scorul arata  76-70 pentru B-meg cu 11 minute* inainte de finalul timpului regulamentar. (PBA joaca dupa sistemul NBA cu 12 minute sfertul).  Continuarea sfertului nu a adus insa procentaje bune de nicio parte. Fragmentarea jocului a dus la ratari  in serie ale ambelor echipe,  aruncarile libere nu au prea intrat. Multe turnover-uri, multe time-out-uri, dar degeaba, meciul s-a terminat  slab, desi  oferise o perspectiva interesanta pe parcursul celui de-al treilea sfert. B-meg a reusit sa faca  pana la jumatatea ultimului sfert mai putine greseli si  au stabilit un scor partial  de 11-6. Meralco a revenit si a preluat conducerea sfertului la 17-16 si s-au apropiat la numai 7 puncte de adversara pe final, un final care nu a mai adus nimic bun. Scorul sfertului 4 s-a stabilit la 17-19 pentru B-meg, care castiga cu 95-85 si egaleaza situatia la unu a  acestei faze a play-off-ului contra lui Meralco.

Ceea ce ramane de punctat insa dupa aceasta  intalnire disputata, este  daruirea jucatorilor, care  au ramas conectati la joc chiar si cand diferenta de 23 de puncte de la pauza  era suficient de demoralizatoare.  Eu personal nu inteleg aceste meciuri in care o echipa reuseste sa inscrie  29 de puncte adunate in doua sferturi, iar intr-un singur sfert, cum este si cazul de fata, reusetse 39 de puncte, cu 10 puncte mai mult decat a dat adunat in primele doua sferturi. 




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea