luni, 27 august 2012

Campina Open MTB Editia 1

Luna septembrie  ofera prahovenilor si nu numai un eveniment ce se afla la prima editie. Campina  Open MTB este o competitie de mountain bike care  isi propune sa  incurajeze  stilul de viata sanatos definit prin  miscare si care doreste sa promoveze municipiul Campina si imprejurimile sale.

In aceasta prima editie taxele  pe participare vor merge  in scop caritabil catre fundatia Romanian Angel Appeal care ii va folosi in beneficiul  copiilor  cu  autism.

Asadar pe 8 septembrie 2012  fie ca  va inscrieti in competitie, fie ca  mergeti in calitate de spectator,  luati o pauza binemeritata si participati la Campina Open MTB editia  inaugurala. Detalii aici.


Pe 25  august a avut loc o alta intalnire   de acest gen in judetul Arges. Dracula Bike a ajuns la editia a treia si se bucura de  sprijinul sponsorilor si de interesul  celor pasionati  de acest sport. Detalii aici.

Un comentariu:

  1. Salutare,

    Emil Calinescu sunt, autor al blogului http://emilstudentulminune.wordpress.com/ . Din 4 iulie 2012 am trecut insa pe http://emilcalinescu.eu/ .

    Aveam o colaborare tip link-exchange (cu blogul meu cel vechi). Rugamintea ar fi , daca s-ar putea, sa adaugi blogul meu cel nou. Fie separat, langa cel vechi (daca se poate). Ori, daca nu, macar inlocuindu-l pe cel vechi.

    Iar daca doresti sa aderi la guest-posting, adica sa gazduiesti guest-uri (de la mine ori de la altii), ori daca doresti sa scrii la mine, te astept cu mare drag.

    Cu bine,

    Emil

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea