marți, 2 septembrie 2014

Recompense pentru mireasa furata

Ma mananca de mult timp degetele sa scriu despre acest subiect si cum nu mai suport mancarimea, ma scarpin acum de taste. Nu sunt un om caruia sa ii placa sa mearga la nunti. Merg din obligatie si nu ma simt chiar cel mai bine in costumul acela, oricare ar fi el. Totusi stau undeva la o masa si observ lucruri. Unul dintre ele este momentul acela „spumos” cand se fura mireasa si hotomanii se intorc dupa o jumatate de ora sau mai mult cu cereri pentru rascumpararea acesteia.

Aici si nedumeririle mele. De ce sa ceri whisky la o nunta la care ai avut whisky pe masa la discretie? Vrei sa arati ce bautor de fineturi esti tu? Vrei sa dai gaura in bugetul mirelui ca sa vezi cat de mult tine la mireasa? Sau ai pur si simplu pana de idei si nu stii ce sa ii ceri?

Daca te incadrezi in ultima categorie, hai sa-ti spun eu ce ii poti cere mirelui sau nasului, dupa caz, ca sa iasa ceva si frumos si de tinut minte:


  1. Pune mirele sa danseze cu nasul vals, tango, perinita sau alte dansuri nepotrivite intre doi barbati. Ar putea iesi un moment de neuitat. (poti sa-i ceri si whisky la pachet, ca doar tu esti in avantaj si mireasa este la tine)
  2. Pune-l sa cante karaoke. Indiferent daca se pricepe sau nu la muzica, ar putea iesi ceva minunat din acel moment.
  3. Daca mirele e rusinos de felul sau, provoaca-l sa faca declaratii de dragoste sotiei, sau o poezie de dragoste improvizata pe loc, sau sa recite pur si simplu una deja cunoscuta.
  4. Provoaca-l sa danseze la bara sau sa faca streptease.
  5. Cere-i lucruri pe care nu le poate achizitiona prea usor la ora aceea.
  6. Pune-l sa-si recunoasca mireasa legat la ochi, pipainu-i anumite parti ale corpului, care nu se disting prea usor pe nevazute. Printre femei poti adauga si barbati ca sa iasa momentul mai picant.
  7.  Imbraca-l intr-o rochie si pune-l sa joace hora miresei.
  8. Arunca-l in piscina sa recupereze verigheta miresei.
  9. Pune-l sa traga heliu din baloane cu heliu si sa faca declaratii de dragoste.
  10. Pune-l sa faca ice bucket chalange.
  11. Da-i cateva cuvinte grele si fara legatura intre ele si pune-l sa faca o declaratie cu ele miresei.
  12. Daca pregatiti dinainte momentul puteti face ceva mai pompos. Ascundeti o sticla intr-un bloc de beton, iar in sticla o harta cu instructiuni pentru gasirea miresei. Apoi mirele va trebui sa munceasca pentru a-si gasi mireasa.
Iata 12 idei destul de bune de pus in practica la o nunta unde se fura mireasa. La ultima nunta la care am mers eu, rapitorii au cerut 4 sticle de whisky desi au avut whisky pe masa la nunta. Nu numai ca au primit sticlele DE whisky nu CU whisky, dar au ajuns sa danseze vals intre ei pentru o singura sticla. Aveti grija ce pretentii aveti la o nunta daca ati furat mireasa, ca sa nu picati tot voi in plasa! Succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea