miercuri, 4 noiembrie 2015

Un fel de mall: Black Friday Jucarii Copii la BeKid

Se tot apropie back friday cu pasi ametitori si mii de magazine online s-au pregatit de reduceri substantiale. Intrebarea este: unde vom gasi articole cu adevarat reduse pentru ca sarbatoarea reducerilor sa primeasca atentia cuvenita? Daca in Statele Unite ale Americii black friday este o zi mult asteptata, in Romania, desi prinde tot mai mult la companii, nu mai prinde la fel de mult la public. Si asta din cauza magazinelor care anunta reduceri masive, dar fie nu le pun in practica, fie reducerile vin dupa marirea in prealabil a preturilor.


Ce conotatie mai are black friday pentru noi, consumatorii de rand?


Pai sa gandim corect acum. Si magazinele trebuie sa castige ceva din toata distractia asta. Si chiar daca ofera reduceri substantiale asa cum anunta BeKid si profitul in acest caz nu va fi impresionant, magazinul tot are ocazia sa se afirme onorand cu succes toate comenzile. Se numeste "imagine" si de obicei magazinele isi doresc o imagine buna in fata clientilor si a posibililor clienti.

Tocmai de aceea Bekid anunta reduceri masive care vor ajunge pana la 50%. Ei pun accentul ca reducerile de pana la 50% vor fi reale, fara ocolisuri, fara ascunzisuri, doar cu dorinta de a se face remarcati printre actualii si viitorii clienti. Pentru ca relatia magazin-client este necesar sa fie una win-win. Adica ambele parti sa aiba de castigat in urma colaborarii. Pentru ca asa se intampla intr-o societate civilizata.




Si pentru ca sunt mai carcotas de fel, dar si pentru ca voi deveni unchi in curand, provoc magazinul bekid sa reduca substantial caruciorul din imaginea de mai sus care are un pret de 4725 de lei la data de 4 noiembrie. Este un produs calitativ pe care si l-ar dori orice parinte si pentru un pret promotional poate l-as putea achizitiona si eu. Deocamdata astept black friday-ul si reducerea aferenta.

Si pentru ca vorbim de Black Friday in general, dar si despre black friday la BeKid, va anunt la randul meu ca acest magazin, care promoveaza in special articolele pentru copii, va avea promotii dedicate acestei ocazii, incepand cu 20 noiembrie si pana pe 27 noiembrie. Asadar va fi o saptamana plina ochi cu reduceri si personal am sa imi notez cateva preturi inainte si sa le confrunt cu cele din timpul saptamanii de reduceri. Pentru ca vreau sa am parte de reduceri reale, exact asa cum au fost anuntate de catre BeKid.

Si notarea preturilor care va incanta este valabila si pentru voi. Nu strica o comparatie. Numai asa veti sti cel mai bine care magazin online merita atentia cuvenita pe viitor si care nu. Numai asa veti plati cel mai mic pret pentru produsul sau produsele urmarite.

Nu uitati! Black Friday oficial este pe data de 27 noiembrie in acest an, dar vor fi multe magazine care vor prelungi perioada promotionala o saptamana intreaga inainte sau dupa aceasta zi, sau cateva zile la rand. Important pentru noi cumparatorii este sa ne alegem cu cele mai bune reduceri REALE.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea