sâmbătă, 12 decembrie 2015

Parfumul face diferența!

Am priceput și eu într-un final că parfumul are rostul lui. În epoca noastră nu mai merge cu mirosul de mascul. Femeile nu mai apreciează un bărbat care emană propria amprentă olfactivă. Așa că trebuie să te lepezi de mirosul masculin și să îl acoperi cu un parfum bun.

Și cum deosebești un parfum bun de unul mai puțin bun?

Sunt câteva semne care arată că un parfum este bun. Am căutat parfumuri online de la Pandera.ro că îmi recomandase o cunoștință să încerc și acest magazin online de parfumuri pentru că au niște sortimente exclusiviste. Am aruncat o privire pe prețuri și pe modul în care sunt expuse produsele în vitrina virtuală. Și uite așa pot să fac o listă cu semnele care îți arată că un parfum este calitativ!

· Prețul parfumului – de cele mai multe ori un parfum scump este mai bun decât unul ieftin. Nu e o regulă, dar e clar că prețurile pentru produsele calitative sunt ceva mai mari.

· Cantitatea – parfumurile de calitate nu sunt îmbuteliate în recipienți cu valori prea mari în dreptul mililitrilor. Probabil de aici și vorba „esențele tari se țin în sticle mici”.

· Brandul – din nou nu este o regulă ca un produs reprezentant al unui brand de renume să fie și unul calitativ. Dar totuși este un reper puternic pentru oricine. Brandurile mari au laboratoare care testează în zeci de feluri parfumurile înainte de a le da verde pe piață.

Așa cum parfumul face diferența de la individ la individ, așa și calitatea parfumurilor din vitrinele virtuale ale magazinelor online fac diferența între acestea din urmă. Recunoști un magazin bun de parfumuri după marfa pe care o are expusă în rafturile virtuale, nu neapărat după promoțiile, reducerile sau prețurile practicate.



Dar dacă vă plac și promoțiile și luați în calcul și semnele pe care le cântăresc eu la decizia achiziționării unui parfum, atunci puteți să aruncați și voi o privire pe Pandera.ro. Au deopotrivă prețuri mici și mari pentru esențe mici și tari. Găsim acolo inclusiv produse pe categorii, cu promoții sau transport gratuit. Iar acum în prag de sărbători au reduceri de sărbătoare, în unele cazuri ajungând chiar și la 50% din valoarea inițială a produsului. În schimb, fiecare comandă primește un cadou surpriză. Oare ce o fi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea