duminică, 14 octombrie 2012

#prinBrebulmeu - pareri de dupa

Inainte de a participa la #prinBrebulmeu, ma asteptam ca voi avea de scris multe cuvinte de lauda la adresa evenimentului. Nu a fost sa fie asa; nu din cauza organizarii ci din cauza ploii care a udat  suficient de mult potecile pe care urma sa mergem, atat incat sa ne strice planurile. Daca s-ar fi oprit ploaia cand am ajuns acolo, poate ne incumetam sa bifam cateva obiective pe care le aveam in plan. Dar fara vreo speranta ca ploicica se va opri, nu am putut face mai nimic din tot ce ne propusesem.
Nici nu mai aduc vorba despre ce planuri aveam, ca mai rau ma oftic de faptul ca nu le-am putut pune in practica. Gazda Oana Oprescu a fost si mai suparata decat noi, pentru ca nu a putut sa ne cunoasca mai bine, sa stea sa acorde atentie fiecarui participant. Astfel se face ca dintr-un eveniment plin si intins pe cateva ore bune, care trebuia sa fie, s-a ales o simpla intalnire de aproximativ 3 ore. Poate ca prezenta noastra acolo (Festivalul cu produse bio de la Brebu), 14 la numar, a mai colorat putin decorul cenusiu al norilor.
Dragos Schiopu alias Haotik a incercat sa faca atmosfera mai placuta si a incercat sa invioreze atmosfera cu doua mini-concursuri. Primul a avut ca tema orientarea in spatiu. Fiecare a trebuit sa incerce sa indice cat mai bine Nordul prin plasarea unui obiect in jurul unei scrumiere. Cel mai fin simt a fost chiar al Oanei Oprescu care a castigat chiar busola care a indicat Nordul in concursul lui Haotik. Al doilea concurs nu a mai avut loc, ci s-a dat in functie de interesul generat de premiu. Cum nimeni nu avea timp de onorarea premiului care consta in doua invitatii la SAB, Vienela si-a manifestat interesul si a primit cele doua invitatii. Ii urez vizionare placuta la salonul auto si sa ne povesteasca si noua cum ramane ea cu gura cascata pe acolo. Adi, un amic de-al Vienelei, a fost sarbatoritul zilei si a primit tot de la Haotik un cadou simbolic, un Stick(s) de memorie in loc de piscot. De ziua lui ne-a facut si cinste cu consumatia, deci merita toate laudele mele si un sincer "La multi ani!". Si calduros, de ce nu.
Sursa foto: http://somethingofadiary.blogspot.ro/
Ne-am umplut burtile dupa vorbele si bauturile de la local, cu niste mici, pastrama si pulte de pui, fiecare dupa caz. Am si degustat din produsele (dulceturi) de "La Oana" Oprescu, care nu doar par ci si sunt bune. ii urez pe aceasta cale spor in afacerea pe care vrea sa o intreprinda in viitor pe aceasta nisa.

Bloggeri participanti la #prinBrebulmeu :

  1. Oana Oprescu
  2. Livia Iusan
  3. Dana Schiopu
  4. Ana Musat
  5. Sas Vienela
  6. Dragos Schiopu
  7. Mihalcea Nicolae
  8. John Cristea
  9. Adrian Rotaru (eu)
Pe langa acestia au mai fost prezenti inca 6 participanti, care momentan nu au bloguri.

2 comentarii:

  1. Mersi frumos Adita pentru cuvintele de lauda :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La SAB se vor duce Mihai cu Adi. Mi-am dat seama ca fetele dezbracate, lungite pe masini, chiar nu ma atrag. :))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea